tirsdag 30. november 2010

IPHONE HANSKEN ER HER!!!

Echo Touch-hansken – vinterens MÅ HA-produkt!

I god tid før julehandelen setter inn for fullt, kommer årets julegave på markedet. Den amerikanske Echo Touch-hansken er produktet som kombinerer mote og funksjonalitet på en genial måte, og vi spår at dette blir et must for alle som vil holde seg varme, være tilgjengelige og se trendy ut på samme tid! Dette er produktet du ikke visste du trengte, men som du bare måå ha!!

Markedet for iPod og andre telefoner med ”touch screen” har eksplodert. Men å bruke iPhone kan være en heller kald fornøyelse i vinter-Norge…

Men du trenger ikke fryse på hendene når du bruker din iPhone i vinter!

Med et par hansker som kan brukes på iPhone og andre berøringssensitive produkter, trenger du ikke ta av deg på hendene når du skal sjekke e-post eller sende en sms i kulda. I motsetning til andre hansker, har Echo Touch-hansken nemlig et spesialmateriale i tommel og pekefinger som det mulig å scrolle, berøre skjermen og skrive meldinger like bra som om du ikke hadde noe på hendene!

Passer til alle!

Echo Touch-hanskene finnes i mange forskjellige farger og modeller, og passer til både kvinner og menn i alle aldre. Vi satser i hovedsak på kvinnesegmentet, men har også modeller som er unisex.

Hanskene kommer i de deiligste ull- og cashmere-blandinger, samt i Thinsulate, og holder deg varm samtidig som du ser bra ut!

Echo Touch-hanskene er blitt en enorm suksess i USA, og vi ser at markedet er kjempestort også her i Norge. Hanskene er både trendy og funksjonelle og dekker et reelt behov i markedet. Tekniske produkter er ofte kjedelige i farger og materialer, mens dette er fashion og funksjonalitet hånd i hånd!

Echo Touch-hanskene = årets julegave!

Priser ut av butikk fra kr 299,- til kr 699,-.1 kommentar:

  1. Underbart!
    Jag rekommenderar även mina jag köpte ifrån: www.nordo.no
    De har 3 olika varianter, perfekt för skidsäsongen!:)
    Jag mailade för beställning :)Riktigt nöjd.

    SvarSlett