mandag 11. april 2011

Butikken idag!

For et vær vi har fått, endelig er våren her og solen gleder oss alle! Idag var det så varmt at skinnjakken måtte av! Det er virkelig en deilig følelse, eller hva? 

Idag var jeg en tur innom jobben for å titte litt, men der ble jeg værende i en del timer kan du si! Vi har fått inn så utrolig mye fint, og jeg klarte jo ikke bestemme meg for hva jeg ville ha, i tillegg skjedde det en del morsomheter og! Jeg prøvde det ene til det andre, og derfor trenger jeg deres hjelp! Hva syns dere ble finest?

Dette er Designers Remix topp, den finnes også i en petrulium blå, og koster 1299. Denne toppen kan kombineres med noen enkle ballerina sko, jeg har de sorte fra Debbie shoes til 699.
Forresten, vesken på bildene er fra Lulu's!
  

 
Denne toppen er fra vårt nye merke Baum und Pfergarten til, 1699! Den er så utrolig nydelig, kjempefin med en enkel bukse, ballerinasko og en hvit singlet under toppen. Buksen min er den nye vårmodellen fra Designers Remix til 1199. 

Denne buksen fra Designers Remix er så utrolig stilig, og ikke minst får man tidenes fineste rumpe i den!!


Jeg er helt forelsket i de nye skinnjakkene fra Rock and Blue! Denne her er av ekte skinn, og finnes i brun, sort og grå. Den er veldig behagelig å ha på, og er absolutt hvert sin fine pris, 2799. Det vil komme et innlegg om jakkene fra Rock and Blue senere denne uken.

Elektrikeren var også innom en tur for å ordne lampen over kassa. Han fikk vel ikke det beste inntrykke av meg som satt der og prøvde å få av alarmen, uten å ta av buksa. Kanskje ikke det smarteste, men jeg er nok litt lat til tider.

Dette må til dersom man skal ta av alarm på buksen. Anbefales ikke.

Da er spørsmålet, hvem av antrekkene skal jeg velge? Skinnjakken? Toppen fra Baum und Pferdgartenog Designers Remix buksen? Eller den brune toppen fra Designers Remix? Hjelp!

Holiya

3 kommentarer:

 1. Hmm, blusen m/skinnjakken er veldig fint !! Men, jeg synes du kler best remix-toppen, uten tvil !! Mye tøffere (og "typete") antrekk til deg, pluss at du som sagt kler det bedre (synes jeg, da) :-))

  SvarSlett
 2. Er buksene du har på deg hvite?

  SvarSlett
 3. Ja, du sier nok noe der Lise :) Toppen fra Designers Remix er kjempestilig, men jeg syns skinnjakken er så utrolig kul!! Kankje jeg tar begge :)

  Anonym: Buksen er i lysegrå.

  SvarSlett