torsdag 7. april 2011

UPDATE FROM THE OFFICE :)

Sitter med store konsentrasjonsvansker på kontoret i Oslo. Utenfor skinner solen, hver gang jeg ser opp fra tastaturet så går øynene til høyere ut av vinduet i stedenfor på skjermen.

Elsker våren!

Nå i April og Mai skal selgerne på turne rundt i Norges land med de siste kolleksjonene som leveres ved juletider. Disse kolleksjonene inneholder all glitter og stas som vi skal pynte oss opp med til julebord og fest!
Ser frem til å komme meg på veien, ut av kontoret!

Nå skal jeg ut og vise kolleksjonene til Lulu's, Second Female, Wiksen og Just Female (veldig spent på om det er plass til meg i bilen).

Tror jeg har en million ting på TO DO listen min, men har likevel brukt 15 min på og lakke neglene mine med HM sin nye SPRING NAILS. (alle sommerens farger til ca 40 kr per pakke)  ELSK ELSK

Verdens beste fargepakker fra HM til 39.50 per pakke

Nail Polish i fargen GREY

Kjøreplan, avtaler, steaming av kolleksjon og oppdatering av kundelister er noen av de få tingene som står på listen... Har aldri vært av den administrative typen og om jeg skal være helt ærlig har jeg mer lyst til å sette meg i bilen og jobbe i butikkene i Fredrikstad! Det er jo vår!!!

Denne tiden i butikk savner jeg så utrolig mye! Den stille perioden er over, og nå  etter at alle de dumme regningene er betalt og lønnen kommer inn igjen vil alle kle seg med sommerfarger!
Kundene er glade og de traller!

Er så utrolig koselig å jobbe i butikkene på denne tiden :)

MEN det er også utrolig koselig å besøke kundene rundt om i vårt vakre land (skulle bare ønske det satt en administrativ person her som kunne gjøre to do listen)

Gleder meg til å se vårbutikkene rundt om i landet!

Vel..  må vel strengt tatt konsentrere meg litt om denne dumme listen....

Ha en riktig god solskinnsdag!

PS: Hva syns dere om den nye layouten på bloggen? Syns Karianne og Monica var så fine på det bildet :)


Snart er det PÅSKE!!!


Anh-Marthe

2 kommentarer:

  1. Jeg sitter også inne og titter på det fine været gjennom vinduet, om det er til noe støtte :) lykke til med arbeidet. nå må jeg og gjøre noe kjedelig kontorarbeid:/

    SvarSlett
  2. Fantastisk innlegg:-)
    Jeg tar gjerne TO-DO listen så kan du komme hit og jobbe i butikken min istedenfor ;-)
    God tur, kjør forsiktig og pass på råkjørere bak deg!!

    SvarSlett